Privat- og erhvervsrådgivere i Vestjysk Bank giver god sparring til både private- og erhvervskunder

Hvad har forsikring med pension at gøre?

En god pensionsordning er ikke kun opsparing til, du skal på pension. En god pensionsordning bør også indeholde forsikringer, så du og din familie har noget at leve for, hvis du mister arbejdsevnen eller dør.

En pensionsopsparing giver tryghed omkring pensionstilværelsen – men den gode pensionsordning skal også gøre det i tiden frem til pensionering. Derfor bør din pension bestå af både opsparing og forsikring.

De rigtige forsikringer kan sikre, at du kan beholde en uændret levestandard, hvis du mister arbejdsevnen eller bliver alvorligt syg. Desuden indeholder en god pensionsordning en god livsforsikring, så din familie er sikret, hvis du dør. Behovet for en livsforsikring er meget individuelt og afhænger blandt andet af, om du har børn og ejerbolig.

Hvor stor en del af pensionsordningen skal gå til forsikring?

Der er mange faktorer, som har indflydelse på behovet for forsikring. Det er vores erfaring, at de fleste er godt hjulpet med 80 pct. af lønnen ved mistet arbejdsevne og 5 gange årslønnen ved dødsfald.

Er du i tvivl om, hvor meget du skal lægge til side til forsikringer? Så book et gratis pensionstjek og få vores anbefaling.

Bliv ringet op om pension

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata