Hvordan kan jeg investere?

Du har tre muligheder for at investere:

1. Du kan vælge selv at investere i netbank.
2. Vi kan gøre det sammen eller
3. Vi kan investere for dig.

Fordele ved at lade os investere for dig

Hvis du vælger, at vi investerer for dig, så tilbyder vi dig tre investeringsløsninger: værdipleje, pensionspulje og Mixfonde. Uanset hvilken investeringsløsning du vælger, sammensætter vi den individuelt til dig ud fra din risiko og din tidshorisont. Gør vi det for dig, tager vi os af alt det praktiske.

Hvornår skal jeg vælge værdipleje?

Vores investeringsløsning værdipleje kan både bruges til pensionsmidler og frie midler.

I værdipleje står banken selv for den overordnede fordeling af pensionsmidlerne. Men vi har valgt at lægge plejen af porteføljen i hænderne på nogle af landets bedste investeringsforeninger. Vi samarbejder ikke kun med en udbyder.

Læs mere om værdipleje

Hvornår skal jeg vælge pensionspulje?

Vores investeringsløsning pensionspulje kan bruges, når du skal investere dine pensionsmidler og børneopsparinger.

Vi samarbejder med Lokalinvest på puljeområdet og tilbyder otte forskellige pensionspuljer med forskellige sammensætninger af aktier og obligationer. Hvilken pulje du skal vælge, afhænger af, hvor stor risiko du vil løbe, og hvornår du skal bruge pengene.

Læs mere om pensionspulje

Hvornår skal jeg vælge Mixfonde?

En Mix Fond er en investeringsforening, der på en gang investerer i både aktier og obligationer. Dermed får du en større spredning af risiko end ved en almindelig investeringsforening, som kun investerer i enten aktier eller obligationer.

Læs mere om Mixfonde

Vil du selv investere?

Hvis du selv vil have indflydelse på, hvordan din opsparing bliver investeret, skal du vælge vores ’Gør-det-selv-løsning’. Her har du mulighed for at handle aktier og obligationer i netbank. Du bestemmer selv, hvilken type værdipapirer, du vil investere i, og hvor stor en risiko, du vil løbe.

Uanset om din risikovillighed er høj eller lav, er det fornuftigt at fordele opsparingen på forskellige investeringer, så der sker en spredning af risikoen.

Har du lav risikovillighed, bør du typisk vælge kun at placere små beløb i værdipapirer med et snævert investeringsområde.

Har du derimod en høj risikovillighed, kan du overveje at investere en større del i et snævert investeringsområde og dermed få mulighed for at hente en endnu større gevinst.

Få et gratis investeringstjek

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge og hvordan du kommer igang med at investere? Så book et gratis og uforpligtende investeringstjek, hvor vi laver en risikoprofil og rådgiver dig om dine muligheder for investering.

Bliv ringet op om investering

Er du kunde?

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up