Salgsleder Søren Jensen hjælper kunde i Vestjysk Bank

Søren Ramsdal Jensen 

Salgsleder, Viborg

Hvordan kan jeg investere?

Du har tre muligheder for at investere: 1. Vi kan investere for dig, 2. Vi kan gøre det sammen eller 3. Du kan vælge selv at investere i netbank.

Fordele ved at lade os investere for dig

Hvis du vælger, at vi investerer for dig, så tilbyder vi et bredt udvalgt af produkter, som du kan vælge imellem.

Uanset hvilken investeringsløsning du vælger, sammensætter vi den individuelt til dig ud fra investeringsprofil. Gør vi det for dig, tager vi os af alt det praktiske.

Nedenfor kan du læse om nogle af vores investeringsløsninger; Pensionspulje, Investeringskonto FRI, Værdipleje og Aktiepleje.

Hvornår skal jeg vælge Pensionspulje?

Vores investeringsløsning Pensionspulje kan bruges, når du skal investere dine pensionsmidler og børneopsparinger.

Vi samarbejder med Lokal Puljeinvest på puljeområdet og tilbyder ni forskellige pensionspuljer med forskellige sammensætninger af aktier og obligationer. Hvilken pulje du skal vælge, afhænger af, hvor stor risiko du vil løbe, og hvornår du skal bruge pengene.

Hvornår skal jeg vælge Investeringskonto FRI?

Når du opretter en Investeringskonto FRI, indgår du en aftale om, hvordan din opsparing skal investeres ud fra dine ønsker og behov. Herefter bliver dine indbetalinger helt automatisk placeret i den valgte investeringsfond, som investerer bredt i bl.a. aktier, statsobligationer, realkreditobligationer og virksomhedsobligationer fra hele verden.

Hvornår skal jeg vælge Værdipleje?

Vores investeringsløsning værdipleje kan både bruges til pensionsmidler og frie midler.

I værdipleje står banken selv for den overordnede fordeling af pensionsmidlerne. Men vi har valgt at lægge plejen af porteføljen i hænderne på nogle af landets bedste investeringsforeninger. Vi samarbejder ikke kun med en udbyder.

Hvornår skal jeg vælge Aktiepleje?

Investeringstilgangen er fokuseret på nøje analyse og overvågning af udvalgte aktier. Investeringerne sker i en portefølje af aktier med hovedvægten placeret i store danske selskaber. Udenlandske aktier i udviklede markeder kan også indgå, mens aktier i nye markeder kan indgå med en mindre andel. For at være med, skal du deltage med minimum 1 mio. kr.

Vil du selv investere?

Hvis du selv vil investere, skal du vælge vores ’Gør-det-selv-løsning’. Her har du mulighed for at handle aktier og obligationer i netbank. Du bestemmer selv, hvilken type værdipapirer, du vil investere i, og hvor stor en risiko, du vil løbe.

Uanset om din risikovillighed er lav, mellem eller høj, er det fornuftigt at fordele opsparingen på forskellige investeringer, så der sker en spredning af risikoen.

Har du lav risikovillighed, bør du typisk vælge kun at placere en mindre andel i værdipapirer med et snævert investeringsområde.

Har du derimod en høj risikovillighed, kan du overveje at investere en større del i et snævert investeringsområde og dermed få mulighed for at hente en endnu større gevinst.

Få et gratis investeringstjek

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge og hvordan du kommer igang med at investere? Så book et gratis og uforpligtende investeringstjek, hvor vi laver en risikoprofil og rådgiver dig om dine muligheder for investering.

Bliv ringet op om investering

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata