Hvordan får jeg mere ud af min formue?

Du kan med fordel få professionelle bankfolk eller formuerådgivere til at pleje din formue, hvis du vil have mest muligt ud af den.

Fordele ved at vælge en ekspert til formuepleje

Fordelen ved at vælge eksperter til formuepleje er, at vi har adgang til analysemetoder og investeringsprincipper. Samtidig har vi stor indsigt og erfaring med, hvilke områder, der er bedst at sætte pengene i, så du får mest muligt ud af dine investeringer ud fra den risiko, du ønsker at tage.

Vælg en formuerådgiver, der investerer i det samme

Det betaler sig utvivlsomt at få en professionel til at pleje formuen. Det er blot et spørgsmål om at vælge den investeringsrådgiver, der er bedst til at forvalte dine midler. Når du skal vælge den rigtige til formuerådgivning – kan du starte med at stille spørgsmålet: ”Investerer du selv i det, du anbefaler mig?”

Fælles sag eller investering i produkter, som formuerådgiveren selv har sat penge i, er en god måde, at vælge den rigtige rådgiver ud på. Formuerådgivere, der tager deres egen medicin, er dem, der er værd at gå efter.

Book et møde og find ud af, om vi er de rette til at optimere din formue

Vi kommer hele vejen rundt om din formue

Hos os hjælper vores investeringsrådgivere dig med at træffe de bedste valg omkring investering af din formue. På både bolig, pensions- og investeringsområderne samarbejder vi med nogle af landets bedste udbydere. Og du kan være helt rolig. Vi har ikke kun en speciel udbyder. Vi vælger den udbyder, der er bedst til dine behov.

For dig som kunde kan det give dig sikkerhed og tryghed at vide, at vi rådgiver dig med det ene formål at optimere lige præcis din formue – og ikke bankens.

Der er principielt ikke den store forskel på formuepleje og på, hvordan vi normalt forvalter en sum penge eller aktiver. Den store forskel ligger derimod i, at der med en større formue også er en markant større mulighed for at tjene endnu flere penge. Dermed er risikoen for at tabe pengene naturligvis også tilsvarende højere.

Din profil skal stemmer overens med din risiko

Det er vigtigt, at din investeringsprofil stemmer overens med din risikovillighed og dine ønsker til tidshorisont. Når du laver en aftale med vores investeringseksperter om at pleje din formue, er det en individuel og fuld gennemsigtig aftale, hvor din risikoprofil og tidshorisont, er de væsentligste faktorer, som investeringerne sker på baggrund af.

Når vi plejer din formue, er det vores investeringseksperter, der står for køb og salg af værdipapirer, aktier og diverse andre former for investeringer. På den måde slipper du altså for selv at holde dig orienteret om renter, aktiekurser og lign. Det kan spare dig for meget tid.

Fordele ved formuerådgivning

Formuerådgivning handler om at gøre det, der bedst betaler sig for dig. Det giver dig nogle åbenlyse fordele. Her er dine fordele hos os:

  • En langsigtet rådgivning. Vi tænker frem i tiden.
  • Konkurrencedygtige priser. Vores priser tåler sammenligning.
  • Uafhængighed og uvildighed.
  • Løbende overvågning og geninvestering, når der er behov

Er formuerådgivning noget for dig?

Lad os starte med et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle om vores formuepleje-strategi og give dig et indblik i dine muligheder.

Bliv ringet op om investering

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata