Investeringskonto FRI

Bliver din opsparing spist af inflation og negative renter? Nu kan du få en konto, hvor du siger farvel til nul- og minusrente – og goddag til muligheden for afkast.

Få et gratis investeringstjek

Frihed til at investere som du gerne vil

Med Investeringskonto FRI har du friheden til at overføre penge, når det passer dig. Og friheden til at beslutte, hvornår pengene skal hæves igen. Samtidig slipper du for at betale minusrente.

Når du opretter en Investeringskonto FRI, indgår du samtidig en aftale om, hvordan din opsparing skal investeres ud fra dine ønsker og behov. Herefter bliver dine indbetalinger helt automatisk placeret i en eller flere investeringsfonde, som investerer bredt i eksempelvis aktier, statsobligationer, realkreditobligationer og virksomhedsobligationer fra hele verden.

Du har altid et overblik over den daglige udvikling af formuen på din Investeringskonto FRI i din netbank. Investeringskonto FRI er en nem og enkel måde at investere på, og du slipper for alt besværet ved selv at investere.

Fordele ved Investeringskonto FRI

  • check Pengene kan indsættes og hæves efter behov
  • check Nemt overblik i netbank
  • check Automatisk investering af dine indbetalinger
  • check Automatisk geninvestering af udbytter
  • check Automatisk indberetning til SKAT
  • check Automatiske månedlige indbetalinger, hvis du ønsker det
  • check Intet depot og derfor ingen depotgebyrer
  • check Ingen kurtage ved handel med værdipapirer
  • check Investeringsløsningen er skræddersyet til dine ønsker og behov

Ansvarlige investeringer

Når du investerer via Investeringskonto FRI, er du sikker på, at det bliver gjort på en ansvarlig måde. Det sker bl.a. ved, at vi overholder FN’s principper for ansvarlig investering – kaldet UNPRI.

Det betyder, at vi ikke kun ser på miljø- og klimaforhold, men også faktorer som social ansvarlighed og selskabsledelse. Dermed arbejder vi for at give dig et godt afkast uden at gå på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed.

Omkostninger

Inden du investerer, er det vigtigt, at du kender omkostningerne. Når du har en Investeringskonto FRI, betaler du et porteføljeplejegebyr til banken, der fremgår af prisbogen. Hos investeringsforeningen Sparinvest, som udbyder Investeringskonto FRI, er der omkostninger i forbindelse med handel og administration.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om Investeringskonto FRI, så kontakt din rådgiver direkte eller book et gratis og uforpligtende møde i formularen nedenfor. Du kan også læse mere om Investeringkonto FRI på https://investeringskontofri.dk/

Book et investeringstjek

Kontakt os og lad os se på, om Investeringskonto FRI kunne være noget for dig.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up