En lommeregner ligger på et bord og i feltet står der pension

Pensionspulje

Du kan investere dine pensionsmidler og børneopsparinger i vores pensionspuljer. Historisk har du over tid fået et bedre afkast ved at investere dine penge end ved at have dem stående kontant.

Få et gratis pensionstjek

Fordele ved pensionspulje

  • Puljer giver historisk et bedre afkast end ved blot at have pengene på en opsparing. Se afkast her
  • Puljerne administreres, overvåges og rebalanceres af professionelle fagfolk.
  • Puljer er lette at overskue: Du skal ikke selv købe eller sælge værdipapirer.
  • Afkastet bliver tilskrevet i ét samlet beløb en gang om året. Det månedlige afkast kan dog ses i netbank.
  • Ved løbende opsparing bliver alle indskud investeret dagen efter, de går ind på kontoen.
  • Der er ingen omkostninger ved at gå ind og ud af puljerne.

Vi samarbejder med Lokal Puljeinvest

Vi sammensætter en løsning, så den passer til dig ud fra din risikovillighed og tidshorisont. Vi har ni forskellige pensionspuljer med forskellige sammensætninger af aktier og obligationer. Hvilken pulje du skal vælge, afhænger af, hvor stor risiko du vil løbe, og hvornår du skal bruge pengene.

Vores pensionspuljer administreres af Lokal Puljeinvest. Her sidder professionelle fagfolk og overvåger alle ni puljer for at sikre sig den bedst mulige placering af din investering.

Følg afkastet for de nye puljer på www.lokalpuljeinvest.dk/vestjyskbank

Følg dit afkast i din netbank

Du kan løbende følge med i afkastet i din netbank under puljer. Det er nemt og enkelt. Hvert år får du desuden en opgørelse, hvor du kan se, hvordan dine investeringer har udviklet sig.

Dine omkostninger

Du vil gerne vide, hvad det koster, inden du investerer? Du kan i omkostningsmåleren lave en beregning, der viser de samlede administrations- og handelsomkostninger for dig. Prøv vores omkostningsmåler

Bæredygtighed

Når du investerer i Pensionspulje, så sørger vi og vores samarbejdspartnere for, at investeringerne foretages på en ansvarlig måde. Det betyder, at vi forholder os til sociale, miljømæssige og ledelsesmæssige forhold, når vi investerer. Pensionspulje investerer med det ønske at fremme miljømæssige og sociale karakteristika i mellemhøj grad i henhold til EU's forordning om bæredygtighedsrelaterede oplysninger (Disclosure-forordningen). Pensionspulje har ikke det at investere bæredygtigt som sit mål. Du kan læse mere om bæredygtighed i Lokal Puljeinvest her.

Indskydergarantien

Når du placerer din pensionsopsparing i pulje, så er den uanset beløbets størrelse fuldt dækket af indskydergarantien. Når der er tale om en børneopsparing, så gælder der imidlertid andre regler, og du skal være opmærksom på, at en børneopsparing placeret i pulje afhængigt af tidspunktet for oprettelsen og indskud på ordningen ikke altid er omfattet af indskydergarantien. Du kan læse mere om reglerne på www.fs.dk eller kontakte din rådgiver i Vestjysk Bank.

Risiko

Vi gør os umage med at sammensætte den rigtige investeringsløsning til dig, men der vil altid være risiko forbundet med investering, og du kan således risikere helt eller delvist at tabe det investerede beløb. Historiske afkast er kun vejledende og ikke nødvendigvis et udtryk for fremtidige afkast.

Book et gratis og uforpligtende investeringsmøde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata