Mand sidder ved træbord og kigger på sin tablet. På bordet står der en kop kaffe og der ligger også nogle bøger. I baggrunden er der en grøn plante

Investeringskonto FRI

Vil du gerne have mere ud af din opsparing? Nu kan du få en konto, som gør det nemt at investere, og samtidig får du mulighed for at få et afkast af din opsparing.

Få et gratis investeringstjek

Frihed til at investere som du gerne vil

Med Investeringskonto FRI har du friheden til at overføre penge, når det passer dig. Og friheden til at beslutte, hvornår pengene skal hæves igen.

Når du opretter en Investeringskonto FRI, indgår du samtidig en aftale om, hvordan din opsparing skal investeres ud fra dine ønsker og behov. Herefter bliver dine indbetalinger helt automatisk placeret i en eller flere investeringsfonde, som investerer bredt i eksempelvis aktier, statsobligationer, realkreditobligationer og virksomhedsobligationer fra hele verden.

Du har altid et overblik over den daglige udvikling af formuen på din Investeringskonto FRI i din netbank. Investeringskonto FRI er en nem og enkel måde at investere på, og du slipper for alt besværet ved selv at investere.

Fordele ved Investeringskonto FRI

  • Pengene kan indsættes og hæves efter behov
  • Nemt overblik i netbank
  • Automatisk investering af dine indbetalinger
  • Automatisk geninvestering af udbytter
  • Automatisk indberetning til SKAT
  • Automatiske månedlige indbetalinger, hvis du ønsker det
  • Intet depot og derfor ingen depotgebyrer
  • Ingen kurtage ved handel med værdipapirer
  • Investeringsløsningen er skræddersyet til dine ønsker og behov

Bæredygtighed

Når du investerer via Investeringskonto FRI, er du sikker på, at det bliver gjort på en ansvarlig måde. Det sker bl.a. ved, at vi overholder FN’s principper for ansvarlig investering – kaldet UNPRI. Det betyder, at vi ikke kun ser på miljø- og klimaforhold, men også faktorer som social ansvarlighed og selskabsledelse. Dermed arbejder vi for at give dig et godt afkast uden at gå på kompromis med samfundsansvar og bæredygtighed.

Investeringskonto FRI investerer med det ønske at fremme miljømæssige og sociale karakteristika i mellemhøj grad i henhold til EU's forordning om bæredygtighedsrelaterede oplysninger (Disclosure-forordningen). Investeringskonto FRI har ikke det at investere bæredygtigt som sit mål.

Du kan læse mere om, hvordan Investeringskonto FRI arbejder med bæredygtighed her.

Omkostninger

Inden du investerer, er det vigtigt, at du kender omkostningerne. Når du har en Investeringskonto FRI, betaler du et porteføljeplejegebyr til banken, der fremgår af prisbogen. Hos investeringsforeningen Sparinvest, som udbyder Investeringskonto FRI, er der løbende omkostninger og transaktionsomkostninger. Disse omkostninger fremgår af central information for det pågældende papir.

Risiko

Vi gør os umage med at sammensætte den rigtige investeringsløsning til dig, men der vil altid være risiko forbundet med investering, og du kan således risikere helt eller delvist at tabe det investerede beløb. Historiske afkast er kun vejledende og ikke nødvendigvis et udtryk for fremtidige afkast.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om Investeringskonto FRI, så kontakt din rådgiver direkte eller book et gratis og uforpligtende møde i formularen nedenfor. Du kan også læse mere om Investeringkonto FRI her.

Book et gratis og uforpligtende investeringsmøde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata