Aktiepleje

Aktiepleje er tilpasset dig, som ønsker at udnytte bankens brede kompetence i langsigtet pleje af aktier. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om aktiepleje er det rigtige for dig.

Få et gratis investeringstjek

Om aktiepleje

Investeringstilgangen er fokuseret på nøje analyse og overvågning af udvalgte aktier. Investeringerne sker i en portefølje af aktier med hovedvægten placeret i store danske selskaber. Udenlandske aktier i udviklede markeder kan også indgå, mens aktier i nye markeder kan indgå med en mindre andel.

Aktiepleje anvender det danske aktieindeks OMX Copenhagen Cap GI som sammenligningsgrundlag. Investeringerne i Aktiepleje kan ske kortsigtet eller spekulativt. Risikoen for tab vil være høj.

Gennem Aktiepleje giver du banken fuldmagt til at investere dine penge. For at være med, skal du deltage med minimum 1 mio. kr. Du betaler et fast gebyr og et performancegebyr for aftalen. De gældende satser fremgår af vores prisbog.

Bæredygtighed

De investeringer, der ligger til grund for Aktiepleje, tager ikke højde for EU-kriterierne for miljømæssigt bæredygtige økonomiske aktiviteter. Det betyder, at der kun i lav grad tages hensyn til bæredygtighed i udvælgelsen af investeringerne.

Book et investeringstjek

Kontakt os og lad os se på, om Aktiepleje kunne være noget for dig.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Vores investeringsprodukter

Information om investering

keyboard_arrow_up