Computer og tablet ligger på et bord. Ovenpå computerne ligger nogle papirer med nogle farverige grafer

Aktiepleje

Aktiepleje er tilpasset dig, som ønsker at udnytte bankens brede kompetence i langsigtet pleje af aktier. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om aktiepleje er det rigtige for dig.

Få et gratis investeringstjek

Om aktiepleje

Investeringstilgangen er fokuseret på nøje analyse og overvågning af udvalgte aktier. Investeringerne sker i en portefølje af aktier med hovedvægten placeret i store danske selskaber. Udenlandske aktier i udviklede markeder kan også indgå, mens aktier i nye markeder kan indgå med en mindre andel.

Aktiepleje anvender det danske aktieindeks OMX Copenhagen Cap GI som sammenligningsgrundlag. Investeringerne i Aktiepleje kan ske kortsigtet eller spekulativt. Risikoen for tab vil være høj.

Gennem Aktiepleje giver du banken fuldmagt til at investere dine penge. For at være med, skal du deltage med minimum 1 mio. kr. Du betaler et fast gebyr og et performancegebyr for aftalen. De gældende satser fremgår af vores prisbog.

Bæredygtighed

De investeringer, der ligger til grund for Aktiepleje, tager ikke højde for EU-kriterierne for miljømæssigt bæredygtige økonomiske aktiviteter. Det betyder, at der kun i lav grad tages hensyn til bæredygtighed i udvælgelsen af investeringerne.

Risiko

Vi gør os umage med at sammensætte den rigtige investeringsløsning til dig, men der vil altid være risiko forbundet med investering, og du kan således risikere helt eller delvist at tabe det investerede beløb. Historiske afkast er kun vejledende og ikke nødvendigvis et udtryk for fremtidige afkast.

Book et gratis og uforpligtende investeringsmøde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata