Helle Okholm Smed står klar til hjælpe dig med din økonomi i Vestjysk Bank Bilund

Helle Okholm Sned

Privatrådgiver, Billund

Vil du selv investere?

Du kan selv handle aktier og obligationer i netbank. Det koster ikke noget at komme i gang. Og du sparer omkostninger, når du gør det selv. Her får du overblik over, hvilke handelstyper, der findes i netbank.

Hvilke handelstyper findes i netbank?

Der findes en række forskellige handelstyper, du kan vælge imellem, når du handler i netbank. De er ikke alle tilgængelige for alle typer værdipapirer – ligesom de hver især har deres egne fordele og ulemper.

Straksordre

Din mulighed for at gennemføre køb eller salg af et værdipapir, hvis du er tilfreds med den pris, du kan købe eller sælge til. Følgende beløbsgrænser gælder:

Aktier/investeringsbeviser:
max. 250.000 kroner pr. ordre (kursværdi)

Obligationer:
max. 5 mio. kroner pr. ordre (nominelt)

Limitordre

Her angiver du selv den pris, du vil købe eller sælge et papir til. Dette er en fordel ved handel med værdipapirer, hvor der er stor forskel mellem bud og udbud eller, hvis du vil udnytte udsving i kurserne over dagen.

Børsordre

Børsordre ligner Limiteret Ordre, men du kan selv slette en handel i netbank, der endnu ikke er gennemført. Du kan kun benytte Børsordre ved handel med danske noterede aktier.

Markedsordre

Her sender du ordren videre til os. Så handler vi den bedst og hurtigst muligt for dig.

Du kan finde flere detaljer om handelstyperne i netbank kontrakten.

Book et gratis og uforpligtende investeringsmøde

Udfyld formularen. Så ringer vi til dig og aftaler et tidspunkt.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata