Mix Fonde

En Mix Fond er en investeringsforening, der på en gang investerer i både aktier og obligationer. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om Mix Fonde er det rigtige for dig.

Få et gratis investeringstjek

Om Mix Fonde

En Mix Fond er en investeringsforening, der på en gang investerer i både aktier og obligationer. Dermed får du en større spredning af risiko end ved en almindelig investeringsforening, som kun investerer i enten aktier eller obligationer.

Hvis aktierne stiger i værdi, så sælger fonden nogle af aktierne, og hvis aktierne falder i værdi, så køber fonden nogle flere, og på den måde forbliver forholdet mellem aktier og obligationer konstant. Du får således løbende passet og plejet de penge, som du har investeret i fonden uden, at du selv behøver at skulle gøre noget.

Der findes mix fonde med både høj og lav aktieandel, så uanset om du ønsker at påtage dig en lille eller stor investeringsrisiko, så kan vi hjælpe dig med at finde en mix fond, der passer til dig.

Du kan læse mere om mix fonde på: https://bankinvest.dk/produkter/optima.aspx og https://www.sparinvest.dk/mix/

Følg dit afkast i din netbank

Du kan løbende følge med i afkastet i din netbank. Det er nemt og enkelt. Hvert år får du desuden en opgørelse, hvor du kan se, hvordan dine investeringer har udviklet sig.

Dine omkostninger

Du betaler kurtage ved køb, og den løbende omkostning i fonden er udtrykt ved ÅOP, som du kan finde her.

Book et investeringstjek

Kontakt os og lad os se på, om Mix Fonde kunne være noget for dig.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

keyboard_arrow_up