Mixinvest

Gennem Mixinvest er der mulighed for at investere din opsparing i en sammensætning af værdipapirer, som passer til dit forventede udbetalingstidspunkt og den risiko, som du er villig til at tage. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, om Mixinvest er det rigtige for dig.

Få et gratis investeringstjek

Om Mixinvest

Mixinvest kan benyttes til investering af private personers opsparing eller selskabers overskudslikviditet. For at være med anbefaler vi, at du deltager med minimum 25.000 kr.

Mixinvest kan være noget for dig, der lægger vægt på et balanceret afkast/risikoforhold, men som gerne vil slippe for løbende at følge med på de finansielle markeder.

Du betaler for aftalen en fast lav kurtage samt et aftalegebyr. De gældende satser fremgår af prisbogen. I investeringsforeningerne er der omkostninger i forbindelse med handel og administration. Disse omkostninger fremgår som løbende omkostninger for investeringsforeningen.

Du kan uden varsel skriftligt opsige aftalen, dog er du forpligtet til at respektere uafviklede transaktioner. Ved aftalens ophør vil banken sælge samtlige investeringsprodukter i depotet.

Fordele ved Mixinvest

  • check Individuel rådgivning
    Vi rådgiver dig med udgangspunkt i, hvornår du ønsker din opsparing udbetalt, og om du ønsker en lav, mellem eller høj risiko i dine investeringer.
  • check Forskellige porteføljer og forskellig risiko
    Du kan vælge mellem forskellige investeringsforeningsafdelinger. Det kan være svært at overskue hvilken investeringsmulighed, der er den helt rigtige for dig. Vi kan hjælpe dig med at vælge netop den sammensætning, som passer til din risikoprofil.
  • check Professionel pleje af dine investeringer
    Erfarne investeringsrådgivere vil løbende tage hånd om, at dine investeringer plejes omhyggeligt, og der er den rette fordeling mellem investeringerne. Du kan hele tiden se udviklingen af dine investeringer i Netbank. Du modtager en nota i forbindelse med handler, og 2 gange årligt får du en periodisk oversigt, så du kan følge med i dine investeringer.

Bæredygtighed

Mixinvest investerer med det ønske at fremme miljømæssige og sociale karakteristika i mellemhøj grad i henhold til EU's forordning om bæredygtighedsrelaterede oplysninger (Disclosure-forordningen). Mixinvest har ikke det at investere bæredygtigt som sit mål. Du kan læse mere om tilgangen til bæredygtighed i prospektet, som du finder her

Book et investeringstjek

Kontakt os og lad os se på, om Mix Invest kunne være noget for dig.

Bare så vi ved at du ikke er en robot, tak.

Når du udfylder formularen, sender du personlige oplysninger til os. Vi passer godt på dem og anvender dem udelukkende til at imødekomme din henvendelse. Læs vores retningslinjer for behandling på vestjyskbank.dk/persondata

Vores investeringsprodukter

Information om investering

keyboard_arrow_up